Societat 01/07/2012

Un incendi en un restaurant al carrer Pujades de Barcelona obliga a desallotjar 14 persones

El foc s'ha declarat aquest diumenge a la tarda a la cuina del restaurant. Els desallotjats són tots els veïns de l'immoble situat just a sobre de l'establiment

Ara
1 min

BarcelonaCatorze persones han estat desallotjades aquest diumenge de casa seva després de declarar-se un incendi al restaurant dels baixos del seu immoble, al carrer Pujades, al districte de Sant Martí de Barcelona.

El foc ha començat cap a les 5 de la tarda d'aquest diumenge a la campana extractora de l'establiment. L'incendi ha afectat dos dels pisos situats sobre el restaurant que tenen les bigues de fusta.

Per la quantitat de fum de l'incendi i pel fet que s'han hagut de tallar els subministraments de la finca, les 14 persones que resideixen a les 7 vivendes de l'immoble han estat desallotjades.

Aquest dilluns els serveis tècnics i els bombers comprovaran l'estat de l'edifici per determinar quan podran tornar a casa les persones desallotjades.

Dues persones han estat traslladades a centres hospitalaris per crisis d'ansietat i no s'ha hagut d'atendre ningú que hagi pres mal directament de resultes de l'incendi.

stats