Societat 26/07/2012

Els restaurants de Santa Maria de Palautordera abonaran els peatges als seus clients

És la campanya 'Aquest estiu, vine al Montseny sense pagar peatges'

Acn
1 min

Santa Maria de PalautorderaEls restaurants de Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental) abonaran el cost dels peatges als clients que s'aturin a dinar o sopar. Es tracta de la campanya "Aquest estiu, vine al Montseny sense pagar peatges", impulsada per l'Associació de Restauradors de Palautordera. La iniciativa es portarà a terme des d'aquest cap de setmana i fins a mitjans de setembre. Està dirigida a clients de les demarcacions de Barcelona i Girona. Els comensals hauran de portar el rebut de les barreres de les autopistes C-33 i AP-7. El cost dels peatges serà descomptat de la factura final de l'àpat. L'Associació vol aprofitar que amb la crisi hi haurà moltes persones que no marxaran de vacances, però que en canvi faran sortides d'un sol dia.

Els restaurants que impulsen la campanya són Ca l'Eli, Can Bonamic, Can Titus i Turó de l'Home. Durant aquest cap de setmana, els restauradors informaran de la campanya als visitants del Parc Natural del Montseny facilitant-los documentació a la sortida de l'autopista AP-7 de Sant Celoni. El document indicarà les característiques i el tipus de cuina de cadascun dels establiments.

Aquesta informació també estarà dipositada al Punt d'Informació Turística de l'entrada de Santa Maria de Palautordera, on es faciliten també plànols de localització i informació sobre els atractius turístics de la vila.

L'objectiu de l'Associació és atraure clients en època de crisi, però també fer que la gent conegui Santa Maria de Palautordera i el Montseny. "Volem fer entendre que a 50 quilòmetres de Barcelona i Girona hi ha una reserva de la biosfera", ha explicat a l'ACN un portaveu de l'entitat. Si la campanya funciona, no descarten portar-la a terme també a la tardor, a l'època dels bolets.

stats