Societat 12/03/2012

Els funcionaris de presons abandonen la manifestació davant dels accessos a Can Brians

Un centenar de persones han causat alteracions importants al trànsit de l'A-2, la B-224 i a l'enllaç de l'AP-7 amb l'A-2, a Sant Esteve Sesrovires

Acn
1 min

Sant Esteve SesroviresEl centenar de funcionaris de presons que han protagonitzat la marxa lenta entre Mataró i Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) d'aquest dilluns, concretament fins als accessos a les presons Brians 1 i 2, han abandonat l'acció cap a dos quarts de deu del matí. Després de la marxa lenta, que ha començat a dos quarts de set del matí, el centenar de manifestants s'han concentrat davant les presons i han dificultat el pas al trànsit i l'accés de les persones que volien accedir als recintes penitenciaris. No han bloquejat, però, el canvi de torn dels funcionaris a dins les presons, que s'ha pogut fer amb normalitat.

L'acció dels manifestants, en canvi, que es queixen per la retallada del 15% de sou i jornada als interins de rehabilitació, sí que ha comportat alteracions importants al trànsit de les carreteres B-224, A-2 i a l'enllaç de l'AP-7 amb l'A-2.

stats