Societat 20/03/2012

Una trentena d'evacuats a causa d'un incendi en un àtic de Reus

El foc ha tingut lloc cap a un quart de sis de la matinada de dimarts i no ha causat ferits

Acn
1 min

ReusCinc dotacions de bombers han treballat aquesta matinada de dimarts per apagar un incendi en un àtic que ha obligat a evacuar la trentena de veïns de l'edifici de set plantes on està situat, al número 67 del carrer Mare Molas de Reus. El foc ha tingut lloc cap a un quart de sis i s'ha controlat en poc menys de mitja hora.

Els veïns de la planta afectada han sortit al carrer pel seu propi peu, mentre que la resta d'habitants de l'immoble han estat evacuats per la policia local. Quatre persones de la primera planta han quedat confinades als seus domicilis.

Pel que fa al foc, ha cremat una habitació de l'àtic afectat. Un cop s'ha controlat l'incendi i s'ha ventilat la zona afectada, els veïns han pogut tornar a casa seva. Aquesta operació ha començat cap a tres quarts de set del matí. Els habitants de l'àtic afectat han estat reallotjats al pis d'un familiar.

En un principi han estat traslladats a l'hospital Sant Joan de Reus perquè fossin explorats, per descartar algun tipus d'intoxicació. Després de la revisió mèdica, però, s'ha valorat que havien resultat il·lesos.

stats