RIFA DE NADAL
Societat 22/12/2010

"He tornat al meu poble i he repartit la sort"

Els propietaris de l'administració número 7 de Cerdanyola del Vallès, que ha repartit la Grossa de Nadal, només feien tres mesos que tenien obert. Abans regentaven una altra administració al vestíbul de Renfe de l'estació de Plaça Catalunya

J. Serra/m. Ortega
1 min
El número afortunat amb la Grossa de Nadal

Cerdanyola del Vallès/BarcelonaL'Antonio Muñoz ha tornat a casa per la porta gran. Feia anys que regentava una administració de loteria al vestíbul de Renfe de l'estació de Plaça Catalunya però fa tres mesos va decidir traslladar-se a Cerdanyola del Vallès, on viu amb la seva família. Ara ha repartit la sort entre els seus veïns ja que ha venut el 79250, el número agraciat amb la Grossa de Nadal, premiat amb 3 milions d'euros la sèrie. "He tornat al meu poble i he repartit la sort", comentava

En saber-se la notícia, l'administració número 7 de Cerdanyola s'ha omplert de seguida de veïns, periodistes, curiosos i també alguns afortunats. És el cas de Miguel García, de 57 anys, que havia comprat un dècim a mitges amb el seu veí, Raúl García, de 24 anys. Els dos són transportistes. Per si de cas, però, el Miguel deia que ha preferit "guardar el dècim a casa".

L'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, també ha visitat l'administració afortunada, que es troba al barri conegut com Les Fontetes, ja que ella va viure al barri durant quinze anys.

L'administració 97 de la Plaça Urquinaona de Barcelona ha venut també una sèrie del número premiat amb la Grossa. El propietari de l'administració, Pedro Fortuño, ha explicat que s'ha venut tot per finestreta i que no coneix cap dels guanyadors. De fet, cap d'ell s'ha deixat veure. Fortuño, però, ho ha celebrat igual amb els periodistes als que ha ruixat amb cava. No és el primer cop que aquesta administració reparteix sort. El 2007 va repartir un tercer premi i l'any passat un cinquè.

stats