Societat 27/05/2012

Els russos animen el sector turístic català

Catalunya s'ha convertit en un dels destins europeus preferits per als turistes russos, que enguany augmentaran en un 40%

Thaïs Gutiérrez
1 min
UNA ESTADA LLARGA  La Nataixa ha vingut tres setmanes a l'Hotel Caprici Verd, a Santa Susanna. A part d'anar a la platja també vol visitar Barcelona.

BarcelonaEls turistes russos se saben de memòria quin any va morir Gaudí. I són capaços de reservar amb mesos d'antelació una entrada per al museu Dalí de Figueres. Adoren El Corte Inglés i La Roca Village o tastar una paella en el millor restaurant del passeig marítim demanant el vi més car de la carta per acompanyar.

El rus és el mercat clau per al turisme de 2012: creixerà a uns nivells que cap altre mercat europeu pot igualar i això ajudarà a salvar la temporada en alguns destins de costa que estan patint molt la crisi, com la Costa Daurada. Segons les previsions del Govern, el número de visitants russos creixerà aquest any un 40% i se superaran els 750.000. A més està previst que deixin 1.500 milions d'euros a Catalunya, un 120% més que l'any passat. L'objectiu de la Generalitat, però, és superar el milió de turistes russos el 2013.

Podeu llegir tot l'article complet a l'ARA PREMIUM.

stats