SUCCESSOS
Societat 28/11/2010

Nova encartellada a Sant Martí contra la inseguretat

El districte de Sant Martí de Provençals, a Barcelona, s'ha aixecat aquest matí amb una nova encartellada a favor d'instal·lar una nova comissaria al barri.

M.català/a.balanzà
1 min

BARCELONAL'Associació de Veïns de Sant Martí de Provençals ha redoblat la pressió en les últimes hores en la seva campanya perquè Interior ubiqui una nova comissaria de barri a la zona, tenint en compte les dues agressions mortals que hi ha hagut en les últimes setmanes i la llunyania de la comissaria del carrer Bolívia. El president de l'entitat, Manuel Martínez, es mostra escèptic davant la proposta de vincular al barri la futura oficina policial de l'estació del TGV, que li ha fet arribar tant el cos policial com l'Ajuntament de Barcelona. L'oficina policial tindrà entrada pel parc de Sant Martí però no estarà a punt fins al 2015.

La campanya veïnal va començar després que el passat 16 d'octubre un grup de delinqüents assassinés a ganivetades el joier Zósimo Gónzález i poques hores després uns lladres entressin al bingo que hi ha davant i s'emportessin 600 euros. L'últim succés va tenir lloc la matinada de divendres a dissabte quan un home de 37 anys va matar-ne un altre en un pis del carrer Badajoz amb un objecte contundent. Els Mossos van detenir-lo hores després.

stats