SUCCESSOS
Societat 29/11/2010

Detinguts quatre homes per drogar i abusar sexualment de tres noies a Sant Pere de Ribes

Els acusats haurien donat substàncies psicotròpiques a les joves, dues de les quals són menors. Els detinguts tenen entre 35 i 51 anys

Acn
1 min

Sant Pere de RibesLa Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra ha detingut quatre homes d'entre 35 i 51 anys a Sant Pere de Ribes (Garraf) per haver presumptament abusat sexualment de tres noies, dues de les quals són menors. Els abusos s'haurien produït entre els dies 22 i 23 de novembre a un habitatge del nucli de Ribes i les joves les van trobar sota els efectes de substàncies estupefaents. La Policia Local de la ciutat va ser alertada per l'exparella d'una de les noies de la situació i, veient el seu estat, van sospitar que les joves no eren conscients dels seus actes i les van portar a un centre assistencial. Un cop a Urgències, es va confirmar l'elevada ingesta d'alcohol i de substàncies psicotròpiques.

Els detinguts són S.T.C., de 40 anys i propietari de l'habitatge; L.M.U.M., de 48 anys; E.O.G., de 51 anys, i A.M.A.I., de 35 anys, tots quatre veïns de Ribes. Per als tres primers es va decretar presó preventiva, i el quart va quedar provisionalment en llibertat, pendent de judici i amb una ordre d'allunyament envers les noies.

stats