SOCIETAT
Societat 13/03/2012

El jutge segueix el rastre de 18 milions d'euros del Palau pagats en xecs

Van ser cobrats en metàl·lic mitjançant xecs al portador en diferents entitats bancàries

Efe
1 min

BarcelonaEl jutge que investiga l'espoliació del Palau de la Música ha encarregat a la Policia Nacional que segueixi el rastre de 18 milions d'euros de la institució dels quals es desconeix encara el destí i que majoritàriament van ser cobrats en bancs mitjançant xecs al portador.

Segons han informat a Efe fonts judicials, el titular del jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona, que investiga el cas, ha encarregat a la Policia Nacional que investigui el destí d'aquests 18 milions, que formen part del saqueig de la institució per part de Fèlix Millet i Jordi Montull, que s'estima en uns 30 milions d'euros.

Fins ara, la investigació judicial ha descobert que part dels diners espoliats per Millet i Montull va anar a parar als seus comptes corrents i al pagament de viatges, obres als seus habitatges, serveis domèstics i la compra de propietats.

No obstant això, encara no s'ha pogut acreditar el destí d'aquests 18 milions d'euros, que, procedents dels comptes del Palau de la Música, van ser cobrats en metàl·lic mitjançant xecs al portador en diferents entitats bancàries.

stats