Especials 29/03/2012

Ensenyament xifra en un 20,5% el seguiment de la vaga general als centres públics, mentre que els sindicats el situen en un 70%

Segons els sindicats, totes les universitats públiques han aturat completament l'activitat

Ara
1 min

BarcelonaLa Federació d'Ensenyament de CCOO de Catalunya ha avançat aquest matí que el seguiment de la vaga al sector de l'ensenyament està sent del 70% dels professionals i el 90% dels centres. Són dades de primera hora, recollides en un miler d'escoles d'arreu del país.

No obstant, el departament d'Ensenyament xifra en un 20,55% el seguiment de la vaga entre el professorat dels centres d'ensenyament públic. És a dir, 17.489 del total de 85.108 professors. Tots els centres han obert per complir serveis mínims i només s'han cancel·lat algunes rutes de transport escolar, amb afectacions que van del 2% a Lleida fins el 53% del Maresme i el Vallès Oriental. Pel què fa a l'escola concertada, Ensenyament ha comunicat que han obert el 93% dels centres. Un total de 10.371 alumes s'han quedat sense transport.

Per contra, els sindicats eleven fins al 70-75% el seguiment de la vaga a les escoles i instituts catalans. A més, indiquen que a totes les universitats públiques s'ha aturat completament l'activitat.

stats