Societat 31/08/2011

Les noves sèries de la temporada, al festival de televisió de Vitòria

La tercera edició del FesTVal, el festival de televisió que se celebra a la ciutat de Vitòria, permetrà veure en primícia tres noves sèries de Telecinco i Antena 3, a més de noves temporades d'altres sèries.

Auri Garcia Morera
2 min
L'adaptació de Telecinco de Cheers té com a protagonista Antonio Resines en el paper del psiquiatre Frasier Crane.

Barcelona.Una de les grans novetats de la temporada televisiva serà l'adaptació que ha fet Telecinco de la sitcom nord-americana Cheers , amb Antonio Resines en el paper del psiquiatre Frasier Crane i Joan Pera com a secundari. També a Telecinco, enguany es podrà veure el debut televisiu de l'actor Eduardo Noriega, que serà el protagonista de la nova sèrie policial Homicidios . D'altra banda, Antena 3 estrenarà la minisèrie El corazón del océano , amb un repartiment encapçalat per Íngrid Rubio, Hugo Silva, Clara Lago i Álvaro Cervantes.

Aquestes tres produccions es poden veure per primera vegada al festival de televisió de Vitòria, que concentra les grans novetats de les cadenes espanyoles entre avui i demà, però que ha programat sis dies carregats d'activitats. Ahir a la tarda, la nova sèrie nord-americana The killing i la segona temporada de 14 de abril. La república van donar el tret de sortida a les projeccions. Avui, a més de Cheers i El corazon del océano , es podrà veure la sèrie d'acció Breakout kings i una recopilació de monòlegs del canal Paramount Comedy.

Entre demà i diumenge també es projectaran Homicidios , la nord-americana The glades , la segona temporada d' El Barco , la quarta de True blood , nous programes d' El club de la comedia ... Les estrenes són el més destacat del festival, tot i que també s'han previst activitats de tota mena relacionades amb el món de la televisió. Per exemple, un col·loqui entre guionistes sobre l'evolució dels temes i de la manera d'explicar històries. O un debat sobre una nova publicitat basada en la creació de continguts audiovisuals vinculats a una marca, impulsat per l'agència de Risto Mejide.

A més, aquest any s'estrena una secció per a programes pilot, en la qual es veurà una sèrie protagonitzada per Juanra Bonet o un docu-reality en què una parella en crisi miren junts un documental sobre la seva relació. Els plats forts, però, seran un nou concurs presentat per Carlos Sobera i un programa d'El Terrat amb el raper el Langui.

stats