MOBILITAT
Societat 16/03/2011

Restablerta la circulació a la línia 3 del metro

Al matí, un altre problema ha afectat la línia 5 del metro i ha deixat sense servei fins a les 13.44 h les estacions de Can Vidalet i Pubilla Cases

Redacció
1 min

BarcelonaDia complicat al metro de Barcelona. Durant dues hores, l'estació de Plaça de Catalunya de la línia 3 del metro no ha tingut servei, de manera que la circulació ha restat interrompuda al tram central de la línia, entre Passeig de Gràcia i Liceu fins a les 15.12 h. La causa ha estat una avaria elèctrica a la catenària de l'estació de Plaça de Catalunya, segons han informat fonts de TMB. Totes dues incidències s'han comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos i empleats situats a les estacions.

A més, dues estacions de la línia L5 del metro de Barcelona han estat sense servei bona part del matí fins a les 13.44 h, a causa del descarrilament d'un tren sense passatgers que s'ha produït poc abans de començar el servei, a les 5 del matí. Les causes de l'incident, segons informa TMB, encara es desconeixen. Fins a les 6.42 h, el tram sense servei ha estat el que cobreix les estacions de Cornellà Centre a Pubilla Cases, passant per les de Gavarra, Sant Ildefons, Can Boixeres i Can Vidalet. A les 6.42 h, però, TMB ha informat que s'ha aconseguit recuperar per al servei el tram que va de Cornellà Centre a Can Boixeres, de tal manera que només han quedat dues estacions sense servei. TMB ha habilitat un servei d'autobusos alternatius mentre es retirava el comboi descarrilat.

stats