Societat 28/04/2011

Les terrasses dels hotels de Barcelona s'obren a la ciutadania

Durant la propera setmana 36 hotels de la capital catalana oferiran diverses activitats per fomentar-ne l'ús entre els barcelonins

Laia Espín
1 min

BarcelonaLa iniciativa, impulsada pel Gremi d'Hotels de Barcelona amb el suport de l'Ajuntament, és una proposta inèdita a Europa que té com a objectiu divulgar els espais i serveis que poden oferir les terrasses dels establiments hotelers de la capital catalana als seus habitants. Entre el 3 i el 7 de maig, tal com ha explicat avui en roda de premsa Jordi Clos, el president del Gremi d'Hotels, els 36 establiments adherits al projecte oferiran una proposta cultural especial i diferent a cada terrassa. Es podrà gaudir de concerts de diverses tipologies musicals, a espectacles de màgia i fins i tot una de les terrasses acollirà una demostració de natació sincronitzada amb les campiones d'Espanya juvenils. D'altra banda, també s'oferirà una oferta gastronòmica pròpia a cada hotel. El primer dia de "La Setmana de les terrasses dels hotels de Barcelona" coincideix amb el partit de semi finals de la Champions Barça-Madrid, per aquest motiu els establiments instal·laran pantalles a les terrasses.

Tanmateix, el regidor de Comerç i Petita i Mitjana Empresa de l'Ajuntament de Barcelona, Roger Pallarols, ha manifestat que la col·laboració pública-privada és una característica de Barcelona i ha assegurat que des del consistori es vol donar suport a iniciatives que fomentin el sector turístic ja que que és un dels sectors que més creixerà en els propers anys.

stats