SOCIETAT
Societat 24/02/2012

Un mort en una baralla en una discoteca de Girona

Els Mossos d'Esquadra ja han detingut tres persones. Els fets han passat al local Caribbean. La discussió hauria començat per una noia dins el local i hauria acabat fora

Acn
1 min
Exteriors de la discoteca Caribbean de Girona.

GironaEls Mossos d'Esquadra estan investigant la mort d'un home aquest divendres a la matinada en una discoteca de Girona, anomenada Caribbean. També hi hauria dos ferits i ja hi ha tres detinguts, segons informa la policia catalana.

Sembla que l'home, de 36 anys i d'origen colombià, hauria mort a cops en una baralla, que hauria començat per una noia dins el local, i hauria continuat després a fora. Els fets han passat cap a dos quarts de sis de la matinada al polígon Mas Xirgu, al carrer de Salt. Dos detinguts són de nacionalitat romanesa i un, de nacionalitat polonesa.

La direcció del Caribbean i la patronal de l'oci nocturn Fecafarm es presentaran com a acusació particular en el cas, perquè diuen que els autors són els únics responsables i els fets deixen malament la imatge del local.

Sembla que la víctima s'hauria barallat amb un altre home per una noia i que l'agressor li hauria propinat una sèrie de cops fins a causar-li la mort. L'agressor podria tenir preparació militar, segons fonts del local.

stats