CAMPANYA DE L'ARA
Societat 07/05/2011

On t'agradaria ser d'aquí un any?

Ara
2 min
On t'agradaria ser d'aquí un any?

Som el diari de la gent que vol anar més enllà, de la gent que sap que cal sortir a buscar el món que ve. Diumenge passat vam posar en marxa la campanya On t'agradaria ser d'aquí un any , que pretén reflectir que som molts els que ens atrevim a mirar el futur amb optimisme, amb ganes de progressar. Des d'aleshores hem rebut prop de 500 missatges explicant-nos quina fita us encantaria haver assolit, on i amb qui, el maig de l'any que ve. I la campanya, en què podeu participar a través del web www.arames.ara.cat, de facebook i de twitter, continua. Només volem conèixer i mostrar una foto col·lectiva de les aspiracions de la nostra comunitat de lectors.

Les respostes rebudes fins ara reflecteixen en bona mesura els moments d'incertesa, de crisi i de canvi que marquen aquests temps, però sovint aporten també algunes idees per ajudar a superar-los. Molts dels missatges fan referència a les ganes de tenir una feina no precària amb què guanyar-se la vida; si és possible, que sigui escollida. Un altre objectiu freqüent és poder accedir a un pis propi. El tarannà emprenedor, valent i optimista de la major part de la gent de l'ARA circula en els plans d'engegar o fer créixer petits i grans negocis que heu volgut compartir amb nosaltres. La vena solidària la trobem en nombroses aportacions referides a un entorn marcat per injustícies i desigualtats. La Catalunya sense límits, el país que ve, és una altra de les constants en la nostra comunitat de lectors, molts dels quals desitgen a més culminar projectes artístics personals. O tenir un fill.

Per ser de l'ARA, gent que parla de felicitat i que no s'instal·la en la queixa victimista, només cal tenir una il·lusió i gosar lluitar perquè un dia es converteixi en realitat. Ens agrada la gent que encara els problemes, que mira de fer-ho amb optimisme i valentia malgrat les dificultats, i que s'atreveix a dibuixar el seu futur. Si participes en la campanya pots guanyar un iPad 2 o dues subscripcions anuals gratuïtes al diari ARA. Pensa-hi: on voldries ser d'aquí un any?

stats