Societat 04/09/2013

Pesquen al Sena un exemplar de tambaqui, el peix que mossega testicles

El peix va ser capturat per un pescador. Fa un mes en va aparèixer un altre exemplar a l'estret que separa Dinamarca i Suècia

Ara
1 min

BarcelonaFa tres setmanes va ser notícia que un exemplar de tambaqui, un peix originari d'Amèrica del sud del qual es diu que mossega els testicles dels homes, havia aparegut a l'estret d'Oresund, que separa Dinamarca i Suècia. Ara, quan encara no s'ha resolt el misteri de com el peix va aparèixer en aigües del nord d'Europa, un nou exemplar ha estat localitzat fora del seu hàbitat natural, en concret al Sena.

Segons informa el diari 'Metro', el tambaqui del Sena va ser capturat divendres per un home que pescava al riu de París. L'home va veure que algun peix havia picat l'ham i, en treure'l de l'aigua, va veure que no era una carpa, com creia, sinó un tambaqui, un peix relacionat amb la piranya, tot i que a diferència d'aquestes és vegetarià.

El cert és que hi ha diferents informacions que asseguren que el tambaqui se sent atret pels testicles dels homes, fet que ha donat lloc a més d'un accident. Fa dos anys un pescador britànic en va aconseguir agafar un exemplar a Papua Nova Guinea, on, segons el 'Daily Mail', dos pescadors van morir com a conseqüència dels atacs del peix, que els va arrencar els testicles.

stats