Societat
Societat 13/07/2011

La tempesta elèctrica provoca 7 incendis petits arreu de Catalunya

El més destacat ha sigut al Bruc, que ha deixat 2 hectàrees de bosc cremades. També s'han cremat zones forestals a Avinyó (Bages), Olost (Osona), Isona i Conca Dellà (Pallars Jussà), Marganell (Bages), Tremp (Pallars Jussà) i Pinell de Brai (Terra Alta)

Acn
1 min

BarcelonaLa tempesta elèctrica d'aquesta nit ha provocat set incendis de poc abast arreu de Catalunya, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El més destacat ha tingut lloc al Bruc (Anoia), a l'urbanització Montserrat Parc, on 15 dotacions del cos han extingit un foc a la una de la matinada que ha cremat 2 hectàrees de vegetació forestal. També s'han cremat zones forestals a Avinyó (Bages), Olost (Osona), Isona i Conca Dellà (Pallars Jussà), Marganell (Bages), Tremp (Pallars Jussà) i Pinell de Brai (Terra Alta).

El foc d'Avinyó ha cremat 800 m² de sotabosc al paratge Torrent i Portella. L'incendi es va iniciar passades les 21.00 hores. El foc d'Olost es va encendre a les 21.30 hores i va deixar 15 m² de sotabosc cremat. A Isona i Conca Dellà es van incendiar 50 m² de vegetació forestal a causa d'un llamp a l'Estany de Bastus.

Incendis més petits van tenir lloc a Marganell (25 m² de bosc) i a Tremp aproximadament a la mateixa hora.

Cap a les onze de la nit es va encendre un foc a Pinell de Brai, que va deixar 100 m² de pins i matolls cremats al costat de la depuradora de la població.

stats