SOCIETAT
Societat 10/04/2011

Consulta amb sol i temperatures suaus

Tot i que farà menys calor que ahir, podreu deixar la jaqueta a casa per anar a votar

Marc Candela
1 min

BarcelonaTot i que hem encetat el diumenge amb un ambient fins i tot més suau que el d'ahir, al migdia sí que es farà una mica més evident el descens de les temperatures i poques màximes superaran els 27 o 28 graus. En tot cas, les hores centrals del dia encara seran de màniga curta arreu.

El sol serà el gran protagonista del dia fins a primera hora de la tarda, quan començaran a créixer nuvolades en punts de muntanya i s'escaparan els primers ruixats, curts i dispersos, cap al Pirineu i nord de la Catalunya Central. Ja de cara al vespre també podrien caure alguns xàfecs cap al Vallès Oriental, la Selva i el Maresme. De nit i matinada el temps més insegur es concentrarà a la costa central i nord de la Costa Daurada.

Tot i això, no farà falta el paraigua per anar a votar. A Campins o Fogars del Montclús la pluja no hi arribaria fins tancades ja les urnes, i a Barcelona probablement fins havent sopat.

El vent de nord, que ja ha bufat amb cops de 91 km/h a Portbou, 63 a la Sénia o 56 a Reus, continuarà fent la guitza la resta del dia a l'Empordà i a l'Ebre. Al Perelló, un dels municipis que participen a la consulta d'avui, el mestral ja s'ha deixat sentir amb ganes i fàcilment arribarà als 75 o 80 km/h.

stats