Societat 01/11/2011

Una testimoni assegura que la barana d'Heron City va cedir després d'una baralla multitudinària

Des del seu punt de vista, hi havia mig miler de persones barallant-se. El motiu de la disputa podria ser no quedar-se sense lloc als autocars que els havien de portar a unes carpes de Sant Cugat

Efe
1 min
La zona ha estat precintada per la policia per evitar nous problemes / ACN

BarcelonaSegons la testimoni Soledad Marín, una turista de Llorca que està allotjada en un hotel del costat d'Heron City, abans mateix de l'accident s'estava produint una baralla entre prop de mig miler de joves. Aquest gran grup de gent estava esperant per pujar als autocars que els havien de portar a una zona d'oci nocturn de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), conegut com les carpes llatines.

Aquesta testimoni ha explicat que va sentir pànic en veure la baralla i que es va haver de refugiar al seu hotel. Per aquest motiu, no va poder veure el moment exacte de la caiguda.

La zona dels voltants d'Heron City en què ha ocorregut l'accident està davant de tres discoteques que han sigut precintades en els últims mesos per diversos incidents i infraccions. Molts dels seus clients habituals opten ara per desplaçar-se fins a una zona de carpes de Sant Cugat del Vallès amb uns autocars que surten des del lloc on hi ha hagut l'incident aquesta nit.

No obstant això, pel fet de ser festa, aquesta nit s'hi han concentrat més joves del que és habitual, cosa que podria haver provocat empentes entre els joves per no quedar-se sense plaça als autocars, segons fonts pròximes al cas.

Després de l'accident, els Bombers de Barcelona han enviat un camió per sanejar la barana afectada, treure els vidres despresos i aïllar l'espai de l'accident per evitar-hi l'accés.

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han obert una investigació per aclarir les circumstàncies de l'accident i per confirmar si, com sosté la testimoni, el succés ha sigut precedit per aquesta baralla.

stats