Publicitat
Publicitat

El pa amb tomàquet s'imposa en el rànquing de plats preferits dels lectors de l'ARA

L'escudella i carn d'olla queda en segon lloc a la votació. Els canelons i els cargols a la llauna, en el tercer i quart lloc s

La senzillesa i la singularitat s'han imposat en el rànquing dels plats de cuina catalana preferits pels lectors de l'ARA. El pa amb tomàquet s'ha imposat en la segona volta de l'enquesta, i l'escudella i carn d'olla el segueix en segon lloc.

Així ha quedat el rànquing final, en la votació de la segona volta:

  • 1. Pa amb tomàquet: 1.236 vots (27,14%)

  • 2. Escudella i carn d'olla: 994 vots (21,82%)

  • 3. Canelons: 420 vots (9,22%)

  • 4. Cargols a la llauna: 382 vots (8,38%)

  • 5. Calçots: 297 vots (6,52%)

  • 6. Botifarra amb seques: 288 vots (6,32%)

  • 7. Fricandó: 262 vots (5,75%)

  • 8. Coca de recapte: 235 vots (5,1%)

  • 9. Faves a la catalana: 224 vots (4,91%)

  • 10. Escalivada: 216 (4,74%)

Més continguts de