Societat
11/02/2012
El pa amb tomàquet s'imposa en el rànquing de plats preferits dels lectors de l'ARA
L'escudella i carn d'olla queda en segon lloc a la votació. Els canelons i els cargols a la llauna, en el tercer i quart lloc s
1 min
BarcelonaLa senzillesa i la singularitat s'han imposat en el rànquing dels plats de cuina catalana preferits pels lectors de l'ARA. El pa amb tomàquet s'ha imposat en la segona volta de l'enquesta, i l'escudella i carn d'olla el segueix en segon lloc.
Així ha quedat el rànquing final, en la votació de la segona volta:
- 1. Pa amb tomàquet: 1.236 vots (27,14%)
- 2. Escudella i carn d'olla: 994 vots (21,82%)
- 3. Canelons: 420 vots (9,22%)
- 4. Cargols a la llauna: 382 vots (8,38%)
- 5. Calçots: 297 vots (6,52%)
- 6. Botifarra amb seques: 288 vots (6,32%)
- 7. Fricandó: 262 vots (5,75%)
- 8. Coca de recapte: 235 vots (5,1%)
- 9. Faves a la catalana: 224 vots (4,91%)
- 10. Escalivada: 216 (4,74%)