SOCIETAT
Societat 09/04/2012

Detenen un conductor de 19 anys i una de 68 acusats de causar els dos accidents de trànsit més greus de la Setmana Santa

Els Mossos els acusen d'homicidi imprudent per dos sinistres a l'Alt Urgell i la Noguera. El primer va causar dos morts i el segon, tres. Es van donar a la fuga

Acn
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns a la tarda a la Seu d'Urgell un noi de 19 anys i veí d' Andorra la Vella com a presumpte autor de dos homicidis imprudents per l'accident de trànsit amb dues víctimes mortals que hi ha hagut aquest matí a la C-14, al terme municipal de Fígols i Alinyà (Alt Urgell).

Les gestions fetes pels agents de l'Àrea Regional de Trànsit del Pirineu Occidental han pogut determinar que la causa de l'accident, presumptament, ha estat per la invasió, per part del vehicle que conduïa el detingut, del sentit contrari de la circulació, fet que ha provocat la col·lisió frontal.

Les dues dones que han perdut la vida en un accident de trànsit a l'Alt Urgell eren Isabel J. P., de 63 anys i veïna de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) i Montserrat V. S., de 62 anys i de Castellar del Vallès (Vallès Occidental).

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'accident també ha provocat un ferit crític, evacuat a la Vall d'Hebron; i cinc ferits greus, quatre d'ells traslladats a l'Hospital de la Seu d'Urgell i un altre a l'Arnau de Vilanova de Lleida. El sinistre ha passat al pas de la C-14 per Fígols i Alinyà (Alt Urgell).

Una altra detinguda per l'accident d'Oliola

Hores abans els Mossos han detingut una dona de 68 anys de nacionalitat francesa, com a presumpte inductora d'un altra accident de trànsit: el que va provocar tres morts i quatre ferits greus aquest diumenge a un quart de vuit del vespre a Oliola (Noguera). També se l'acusa d'un delicte d'homicidi imprudent. Segons la policia, aquest diumenge cap a un quart de vuit del vespre la dona conduïa un vehicle al punt quilomètric 28 de la carretera L-313 quan va fer una maniobra imprudent. A resultes d'aquesta maniobra, un cotxe que circulava en sentit contrari va haver d'esquivar el cotxe, i va acabar picant de cara amb l'altre automòbil implicat al sinistre. La dona va marxar del lloc dels fets i no va ser detinguda fins gairebé dues hores més tard.

stats