SOCIETAT
Societat 25/11/2011

Detingut per positiu de drogues el conductor del cotxe que ha atropellat quatre vianants al carrer Balmes

El cotxe ha pujat a la vorera i ha bolcat a la cruïlla d'aquesta via amb la ronda General Mitre. Els ferits són dos homes de 52 i 43 anys i dos nens de 14 i 13 anys

Acn
1 min

BarcelonaLa Guàrdia Urbana ha detingut el conductor del cotxe que aquest divendres al matí ha atropellat quatre vianants a la confluència del carrer Balmes i la ronda General Mitre. L'home, de 42 anys, ha donat positiu en el test de drogues i se li atribueix un delicte de lesions greus per imprudència.

A causa de l'accident, un nen de 14 anys ha quedat ferit greu, i també han hagut de ser atesos dos adults i un altre nen de 13 anys. L'accident ha tingut lloc poc abans de les vuit del matí quan un turisme Smart de color gris ha pujat a la vorera i ha acabat bolcant després d'atropellar els vianants i xocar contra un semàfor.

Un nen de catorze anys ha estat el ferit més greu, i l'han traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu. Un home de 52 anys i un nen de 13 han resultat ferits lleus, i han estat traslladats a la Clínica Plató, mentre que un altre home, de 42 anys, ha estat atès al mateix lloc dels fets i no ha necessitat ingrés hospitalari.

stats