Societat
Societat 28/07/2011

Mig milió de vehicles deixaran Barcelona aquest cap de setmana

L'AP-7, la via que registrarà més problemes, tant en sentit nord com sud

Marcos Freijo
1 min

BarcelonaEs preveu que aquest cap de setmana 500.000 vehicles abandonin l'àrea metropolitana de Barcelona amb motiu de l'inici de les vacances. Segons dades del Servei Català de Trànsit, la via més conflictiva serà l'AP-7. A aquesta s'esperen problemes en les dues direccions, tant en sentit nord per a anar a la Costa Brava, com en sentit sud, per a anar a la Costa Daurada o a Llevant.

Altres vies que podrien patir problemes serien la C-32 Nord a l'altura de Palafolls, la C-32 Sud a Castelldefels, l'N-340 entre el Vendrell i Tarragona i les vies d'accés a la Costa Brava, la C-31, la C-35, i la C-65.

A més, aquest cap de setmana les vies catalanes tindran un increment de vehicles procedents del nord d'Europa i que estaran de pas cap a altres indrets de l'Estat espanyol. Es controlaran especialment els corrents migratoris cap al nord d'Àfrica entre el Servei Català de Trànsit, la Divisió de Trànsit de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb altres entitats. Aquest pla, conegut com a "Dispositiu Pas de l'Estret", establirà controls on es repartiran tríptics amb consells sobre seguretat viària en francès, àrab, castellà i català.

stats