OPERACIÓ SORTIDA
Societat 29/07/2011

Les carreteres catalanes registren poques incidències al començament de vacances

Hi ha hagut algunes retencions, sobretot a les sortides de Barcelona

Redacció
1 min

BarcelonaLa xarxa viària catalana ha registrat aquesta tarda poques incidències en l'"Operació sortida" d'inici de les vacances d'agost, segons que informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

La incidència més destacada s'ha produït a la carretera nacional 340 que, a l'altura de Roda de Barà (Tarragonès), ha registrat 3 quilòmetres de retenció intensa en direcció a Tarragona.

A la carretera C-55 al seu pas per Castellgalí (Bages) s'han produït retencions de 2 quilòmetres en sentit nord, els mateixos que a la C-32 on, a l'altura d'Argentona (Maresme), s'han registrat talls intermitents en el trànsit.

Les sortides de Barcelona també han registrat retencions, encara que tal com assegura l'SCT són les habituals d'un divendres a la tarda.

Aquesta relativa tranquil·litat viària contrasta amb les xifres que l'SCT ha previst per a aquest cap de setmana, quan al voltant de 500.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Davant d'un possible col·lapse viari a les vies de sortida de la capital catalana, l'Ajuntament ha activat un dispositiu per garantir la fluïdesa del trànsit, centrant especial interès a la Ronda de Dalt i a la Ronda Litoral, així com als punts més afectats per les obres. El dispositiu ha estat planificat conjuntament entre la Direcció de Mobilitat, el Centre de Control de Trànsit de municipal i el Servei Català de Trànsit.

stats