SOCIETAT
Societat 17/06/2012

Els quatre nois morts a l'accident de trànsit de Vilobí eren veïns de Sant Hilari Sacalm

El vehicle circulava amb excés de velocitat i feia un avançament perillós. El cotxe va topar contra un mur d'una casa i es va incendiar. Les víctimes van quedar atrapades a l'interior

Ara
1 min
Els Bombers treballant amb el vehicle sinistrat a Vilobí d'Onyar / ACN

BarcelonaQuatre persones van morir aquest dissabte a la nit en un accident de trànsit a Vilobí d'Onyar, a la comarca de la Selva. L'accident va succeir a quarts d'onze de la nit quan el vehicle –un Honda Civic– va sortir de la via i va topar contra un mur baix d'una casa. Arran de l'accident, el cotxe es va incendiar de forma immediata, amb els quatre ocupants a dins, que no van poder fer res per escapar-ne. El Servei Català de Trànsit ha confirmat que es treballa amb la hipòtesi que el vehicle circulava amb excés de velocitat i va fer un avançament perillós, en un tram de línia contínua.

Tot i la mobilització dels veïns i dels Bombers –van arribar al lloc dels fets quan encara cremava el vehicle–, no es va poder fer res per salvar els quatre joves. Els cossos de les víctimes van quedar totalment calcinats. Amb la referència de la matrícula del cotxe, els Mossos d'Esquadra van poder comprovar que el titular del vehicle era un jove de Sant Hilari Sacalm. Els quatre morts eren veïns d'aquest poble de la Selva: Joel L.V., de 26 anys, Albert B.F., de 25 anys, Israel A.M., de 25 anys, i Luis Felipe A.M., de 27 anys.

Dissabte a la nit, però, no es va poder fer la identificació oficial dels cadàvers i van caldre diverses gestions per confirmar la identitat de les víctimes. Es tracta del segon accident amb quatre víctimes mortals d'aquest any, després del sinistre que a principis de juny va provocar la mort de quatre noies de Barcelona a Vilafranca del Penedès.

stats