SOCIETAT
Societat 30/09/2011

Segon gran embús a Barcelona en 24 hores

L'avaria d'un cotxe a la C-58, a Montcada i Reixac, ha provocat llargues cues a les rondes de Barcelona. Aquest dijous els sanitaris van tallar la Gran Via i el centre es va tornar a col·lapsar

Acn
1 min

BarcelonaL'avaria d'un automòbil a tres quarts de set del matí d'aquest divendres ha provocat diversos quilòmetres de cua al nus de la Trinitat i a les rondes de Barcelona. Amb aquest petit incident, els accessos a Barcelona per les rondes han quedat afectats i han alentit l'entrada a la ciutat en hora punta, durant diversos quilòmetres. El turisme ha quedat aturat al quilòmetre 1,8 de la carretera C-58, encara en terme de Montcada i Reixac, però obliga a tallar un carril i això ha dificultat l'accés al nus de la Trinitat.

A causa de l'avaria avui d'aquest turisme, tant la carretera B-10 com la B-20 presenten diversos quilòmetres de cua. Després de l'avaria, un altre turisme ha patit un accident sense conseqüències al quilòmetre 1 de la C-58, que encara complica més la circulació. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha mobilitzat agents motoritzats que se situen dalt dels accessos a les rondes per evitar que les places quedin plenes. De moment, però, no s'ha inhabilitat cap accés a les rondes.

És el segon col·lapse de trànsit en 24 hores a Barcelona. Dijous, els sanitaris van tallar la Gran Via i els problemes de trànsit es van estendre pel centre de la ciutat, i també pels accessos.

stats