CIUTATS
Societat 05/01/2011

Els treballadors de la recollida d'escombraries i neteja viària de Sant Cugat convoquen vaga indefinida

Els treballadors de l'empresa que es dedica a la recollida d'escombraries i la neteja viària de Sant Cugat del Vallès han convocat aquest divendres una vaga indefinida del servei.

Acn
1 min

Sant Cugat del VallèsTot i que no han volgut precisar-ne els motius, la protesta podria estar causada per la pèrdua del concurs per gestionar l'activitat. En aquest sentit, l'Ajuntament de Sant Cugat ha emès un comunicat en què destaquen que "els drets dels treballadors i els llocs de feina estan garantits". La Generalitat ha decretat els serveis mínims.

L'ajuntament vallesà ha contestat a la convocatòria de vaga assegurant que "els drets dels treballadors de la recollida d'escombraries i neteja viària de la ciutat estan garantits" i ha recordat que en el procés d'adjudicació del servei de neteja a la nova empresa, Valoriza Servicios Medioambientales, el consistori "va vetllar en tot moment perquè la nova empresa adjudicatària assumís tota la plantilla així com els drets laborals dels treballadors".

La tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha demanat "una mica de comprensió" a la ciutadania i ha obert les portes als treballadors per asseure's plegats amb els representants de l'ajuntament i "canalitzar les seves inquietuds".

stats