Societat 06/08/2012

Un turista alemany, ferit en caure des d'un segon pis d'un hotel de Platja d'Aro mentre feia 'balconing'

El jove, que té 15 anys, va ser traslladat a l'Hospital de Palamós amb diverses contusions

Acn
1 min

Platja d'AroUn turista alemany de 15 anys ha quedat ferit en precipitar-se al buit des d'un segon pis d'un hotel de Platja d'Aro (Baix Empordà) mentre feia 'balconing'. Els fets van tenir lloc aquest dissabte passat al vespre, quan el jove intentava anar d'una habitació a una altra de l'Hotel Rosamar passant pel balcó. El noi va relliscar i va caure al buit des d'un segon pis. Una ambulància el va traslladar d'urgència fins a l'Hospital de Palamós, on va arribar amb diverses contusions i on ha quedat ingressat fins avui, quan ha rebut l'alta.

A finals de juny, un altre alemany de 19 anys va morir en caure des d'un setè pis a Lloret de Mar (Selva). El jove volia saltar a un terrat veí per banyar-se a la piscina.

En el cas del jove ferit a Plata d'Aro, els fets van tenir lloc a l'Hotel Rosamar, situat a la plaça Major del municipi, molt a prop de primera línia de la platja. El jove, mentre intentava passar des d'una habitació a l'altra a través de la façana, va caure i va precipitar-se al buit des d'un segon pis.

stats