SOCIETAT
Societat 31/07/2012

Un turista català és atacat a cops de martell a Nova York

Ja ha estat donat d'alta de l'hospital i s'espera que viatgi aquest dimecres cap a l'Estat espanyol

Ara
1 min

BarcelonaUn turista català va resultar ferit ahir després de rebre múltiples cops de martell al cap i a la resta del cos mentre descansava en un banc del parc de l'Ajuntament de Nova York, situat a la zona sud de Manhattan. Hugo Alejandro, un barceloní de 31 anys que havia viatjat a la ciutat amb la seva parella, ja ha estat donat d'alta de l'hospital i es recupera ara de les lesions que va patir en l'agressió.

Hugo Alejandro va ser ajudat per dos transeünts que, en veure el que ocorria, es van abraonar sobre l'atacant, identificat com John Charles Yoos, que va ser retingut al lloc dels fets fins que hi van acudir diversos agents de les forces de seguretat que, a més, van trobar-li un ganivet a la butxaca. El barceloní va ser portat immediatament a l'hospital Bellevue de Nova York, on li han donat l'alta perquè pogués viatjar aquest dimecres de tornada a Espanya.

Segons un testimoni dels fets, l'agressor va atacar el turista mentre l'insultava a crits i li deia "nazi fill de puta", i mentre blasfemava contra l'actual president dels Estats Units, Barack Obama, i l'ex mandatari, Bill Clinton. L'agressor, un home blanc de 43 anys i resident al barri de Brooklyn, ha estat acusat d'assalt, imprudència temerària i possessió criminal d'armes i s'espera que sigui acusat formalment per la Fiscalia de Manhattan aquest dimecres o dijous.

stats