SOCIETAT
Societat 10/03/2012

Unitat contra el Feixisme i el Racisme promourà accions contra el centre feixista instal·lat al Clot

L'entitat convoca una assemblea per decidir com lluitar contra aquest espai

Acn
1 min

BarcelonaUnitat contra el Feixisme i el Racisme està totalment en contra de l'existència d'un centre social d'orientació feixista al barri del Clot de Barcelona i promourà un seguit d'accions per "crear un crit popular" en contra de l'existència del local, el Casal Tramuntana, segons ha explicat un portaveu, David Karbala.

L'entitat ha convocat una assemblea general extraordinària el proper 17 de març per impulsar activitats de rebuig.

Karbala explica que van saber de l'existència del centre perquè alguns promotors en van parlar obertament a la xarxa social Facebook. El centre s'inspira en la Casa Pound italiana, que es defineix obertament com una organització feixista i té unes 50 seus a Itàlia.

Convençuts que l'objectiu del centre és captar joves per difondre el pensament feixista, Unitat contra el Feixisme i el Racisme tem que "serveixi per augmentar la violència feixista i racista".

L'entitat creu que "cal actuar ràpidament i preparar una resposta unitària, àmplia i ciutadana per fer fora aquesta amenaça feixista". Ja s'han posat en contacte amb l'associació veïnal i altres entitats locals del barri, que estan preocupades per la ubicació d'un local feixista, ha explicat Karbala.

stats