Societat 08/05/2012

La Casa Reial diu que no té constància d'extorsions de l'exsoci d'Urdangarin

Segons 'El Mundo', l'advocat de Diego Torres va enviar "200 correus comprometedors" a la Fiscalia per intentar forçar un pacte que eviti la presó

Efe
1 min

BarcelonaLa Casa Reial assegura que no té constància de l'extorsió de l'exsoci d'Iñaki Urdangarin. El portaveu de la Zarzuela, Javier Ayuso, ha dit en un esmorzar amb periodistes que la institució "només té constància" de l'escrit que l'advocat de Diego Torres, Manuel González Peeters, va adreçar el 3 de maig al jutjat de Palma negant "rontundament" haver fer cap pressió a la Fiscalia fent servir documents que implicarien la Casa Reial.

Segons va publicar 'El Mundo', l'advocat de Diego Torres ha fet servir la monarquia com a mesura de presó davant la Fiscalia. La defensa del que va ser soci d'Urdangarin a l'Institut Nóos intenta que s'accepti una acord de conformitat que li permeti no entrar a la presó. Segons el diari, com a mesura de pressió ha fet saber a Anticorrupció que té en el seu poder "200 correus encara més comprometedors" que els que ja ha fet públics, el passat 16 d'abril, en els que queda clar que el rei i la infanta van intercedir per Nóos.

stats