Societat 11/05/2012

El jutge accedeix a suspendre la declaració de Diego Torres

Diego Torres ha remès un escrit al jutge al qual ha tingut accés l'ARA on diu que a causa de "la situació a què està sotmès per part dels mitjans de comunicació" no esta en condicions de declarar "de forma adequada".

Alicia Gutiérrez/Enric B. Abelló
1 min
L'exsoci d'Urdangarin  a  Nóos, Diego Torres, i la seva dona sortint dels jutjats de Palma l'11 de febrer, quan es va negar a declarar.

Madrid/PalmaEl jutge que instrueix el sumari del cas Nóos, que implica el gendre del rei Iñaki Urdnagarin, José Castro, ha acceptat la petició de l'exsoci d'Urdangarin, Diego Torres, de no declarar. L'aute del jutge de Palma suspén la declaració sense data. Torres ha renunciat aquest matí per escrit a declarar davant del jutge el pròxim dia 22. Despres de diverses filtracions que anunciaven que Torres podia aprofitar la declaració per esquitxar al rei en la trama, l'imputat ha remès un escrit al jutge al qual ha tingut accés l'ARA on afirma que a causa de "la situació a què està sotmès per part dels mitjans de comunicació" no esta en condicions de declarar "de forma adequada".

L'advocat de Torres, Manuel González Peeters, denuncia en l'escrit que "la pressió mediàtica" i "les constants falses afirmacions, tergiversacions sistemàtiques de la realitat, els continuats seguiments personals a què està sotmesa aquesta part, amb intromissió de la vida privada sense límit" fan completament impossible la compareixença. I per aquest motiu demana que sigui suspesa la declaració previst per al 22 de maig.

stats