VAGA DE CONTROLADORS
Societat 04/12/2010

“No ens podem casar per culpa dels controladors”

Entre les moltes històries d'aquesta vaga de controladors, destaca la de l'Eduard i l'Alba que han hagut d'endarrerir el seu casament a Chicago

Lara Bonilla
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Els lectors de l'ARA ens fan arribar missatges per Facebook, email i Twitter explicant-nos les conseqüències de la vaga de controladors. Aquestes són algunes de les seves històries.

Eduard i Alba

Ella viu a Chicago, on treballa, i ell a Barcelona. S'havien de casar dimecres però ho han hagut d'ajornar perquè el vol de Pakistan Airlines que havia d'agafar l'Eduard s'ha cancel·lat a conseqüència de la vaga. Si tot va bé, volarà dimecres i el casament l'han ajornat fins divendres. “Em sembla vergonyós que una de les coses més importants de la meva vida hagi de dependre d'unes persones que han decidit queixar-se per estrès laboral quan cobren 300.000 euros l'any. Estic indignada!”, diu l'Alba. L'Eduard s'ho pren amb calma. “No vull tenir més disgustos”, diu.

Joan, Pere i Joan

S'han conegut a l'aeroport d'A Corunya on esperaven per agafar un vol de tornada a Barcelona. Ahir a la nit van decidir llogar junts un cotxe i “cap a casa falta gent”. Han arribat de matinada. “Es fantàstic trobar catalans arreu”.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Mercè Lladó

Havia de volar a Londres des de l'aeroport de Girona per anar a visitar el seu fill que estudia allà. “Sabeu d'algú que organitzi un autocar per anar a Londres o alguna combinació amb Perpinyà?”, pregunta. “És penós que tanta gent pateixi per la situació d'uns pocs”, diu.

stats