SOCIETAT
Societat 08/01/2012

El detingut per la mort d'un nadó a Valls tenia antecedents per agredir la seva anterior parella sentimental

L'home tenia una ordre d'allunyament de la seva excompanya. La mare del nadó mort no havia presentat cap denúncia contra ell

Acn
1 min

BarcelonaEl detingut aquest dissabte com a presumpte autor de la mort de la filla de la seva parella té antecedents per violència de gènere.

La seva excompanya sentimental l'havia denunciat per maltractaments i té interposada una ordre d'allunyament d'aquesta dona.

Amb tot, la seva actual parella i mare de la nena morta, no havia interposat cap denúncia per violència. L'home, de 34 anys, es troba detingut a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Valls des d'aquest dissabte al matí, després que l'autòpsia de la petita de cinc mesos constatés indicis de criminalitat en la seva mort que es pressuposava al principi que havia estat per asfíxia accidental.

L'home ha de passar a disposició judicial en les properes hores. L'ajuntament de Valls, per la seva banda, ha convocat un minut de silenci per condemnar el crim, que se celebrarà aquest dilluns a les 12 del migdia a les portes del consistori.

Els fets es van produir divendres a tres quarts de deu, al barri Francesc de Clols de Valls, quan els serveis sanitaris van ser alertats que un nadó no respirava. La nena de cinc mesos no va sobreviure i el que en un primer moment semblava una mort per asfíxia accidental o mort sobtada, ha resultat, segons indicis de l'autòpsia, un presumpte crim per part de la parella de la mare de la petita.

stats