SOCIETAT
Societat 01/01/2011

Uns vàndals impedeixen tancar de nit els accessos a la Boqueria

Redacció
1 min

BarcelonaUn 'acte de gamberrisme' ha impedit tancar els accessos al Mercat de la Boqueria de Barcelona la nit de Cap d'Any, segons ha informat la regidora de Seguretat, Assumpta Escarp, que ha fet un balanç dels incidents de l'última nit del 2010 aquest dissabte al matí. Era la primera vegada que el recinte havia de quedar tancat en horari nocturn per evitar mals usos dels ciutadans, i permetre només l'accés als veïns, als treballadors dels locals i als serveis d'emergència, que disposen d'una clau. Però alguns vàndals han malmès els panys introduint algun material, segons ha explicat Escarp, que preveu haver resolt el problema aquesta nit i tancar l'accés com estava previst.

Finalment i després que les persones encarregades detectessin que els panys havien estat malmesos, les tanques que barren el pas a les porxades del Mercat de la Boqueria no s'han pogut tancar. Així ho ha explicat Assumpta Escarp, que espera poder tancar el recinte aquest dissabte a la nit.

L'atac als panys és menor i es podria resoldre aquest dissabte mateix, de manera que a la nit ja es tanqui el recinte, com es va acordar amb els veïns i comerciants per evitar mals usos de l'espai, com comerç de sexe i 'botellón'. Una patrulla de la Guàrdia Urbana s'encarregarà de vigilar la zona perquè no es repeteixi el sabotatge.

stats