Societat 16/06/2011

El vestit blanc de Marilyn, a subhasta

La peça de roba que l'actriu va lluir a 'La temptació viu a dalt' podria arribar als dos milions de dòlars, uns 1,4 milions d'euros. També se'n podran adquirir d'altres, com el de Vivien Leigh a 'Allò que el vent s'endugué' o el de Charlon Heston a 'Ben Hur'

Efe
1 min
Marilyn Monroe a 'La temptació viu a dalt'

Los ÁngelesEl vestit blanc que duia Marilyn Monroe a la famosa escena del metro a La temptació viu a dalt (1955), on l'aire de les reixetes permetia l'espectador contemplar les seves cames, podria arribar als dos milions de dòlars (uns 1,4 milions d'euros) dissabte vinent en una subhasta al Paley Center for the Media de Beverly Hills (Califòrnia). Es tractaria, segons la casa de subhastes Profiles in History, del "vestit més famós de la història del cinema". Profiles in History posarà a la disposició del públic la primera part d'una col·lecció de l'actriu Debbie Reynolds, el catàleg total de la qual conté 3.500 vestits, 20.000 fotografies originals i centenars de pòsters de pel·lícules i objectes relacionats amb la indústria cinematogràfica.

També s'hi podran adquirir un dels vestits que Vivien Leigh va fer servir per al seu paper de Scarlett O'Hara a Allò que el vent s'endugué (1939), el de Julie Andrews a Somriures i llàgrimes (1965) mentre cantava "Do-Re-Mi", el mític de Judy Garland en el seu paper de Dorothy a El màgic d'Oz (1939), que podria valer 250.000 dòlars (uns 177.000 euros), o la túnica que Charlon Heston va lluir a Ben Hur (1959). També s'hi podran trobar el clàssic d'Audrey Hepburn a My Fair Lady (1964), el del musical de Gene Kelly a Cantant sota la pluja (1952), el de Claudette Colbert a Cleopatra (1934), o els de Grace Kelly i Cary Grant a l'escena romàntica d'Atrapa un lladre (1955).

stats