Societat 05/03/2012

Un vídeo de YouTube envia a la presó un home que va apallissar el rival del seu fill

Un jutjat de Florida el troba culpable d'abús de menors. El jove va acabar amb lesions a les dents i la cara

Ara
1 min
Captura del vídeo de la pallissa

BarcelonaUn pare, que va apallissar un company del seu fill, de 16 anys, fins a enfonsar-li les dents, s'enfronta a una pena d'entre 10 i 57 anys de presó després que un jutjat de Florida el trobés culpable d'abús de menors i conducta desordenada, entre d'altres càrrecs, segons el 'Daily Mail'.

La pallissa de Gary Johnson, de 35 anys, es va poder veure a YouTube en un vídeo que va esdevenir viral i que ara la policia de Florida ha distribuït als mitjans. En el vídeo, que es pot veure a la web del 'Daily Mail' i que pot ferir la sensibilitat de l'espectador per la duresa de les imatges, es pot veure l'home propiciant cops de puny al menor fins que cau a terra i rematant la pallissa amb un cop de peu que deixa el jove estès.

Johnson arbitrava una baralla a cops de puny entre el seu fill –que va perdre– i el jove agredit. Després de la derrota, el condemnat va enfrontar-se al guanyador que, segons ha declarat durant el judici, va perdre el coneixement durant la pallissa i es va despertar amb una cella partida i les dents enfonsades, algunes de les quals li travessaven els llavis.

L'argument de la defensa de Johnson va consistir a fer reconèixer al menor que va "llançar un repte" a l'atacant i que el va desafiar.

stats