Societat 20/09/2011

Detinguts quatre joves per apallissar a Lleida la nòvia d'un d'ells i deixar-la inconscient

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre joves acusats de donar una brutal pallissa a l'exnòvia d'un d'ells, de 20 anys, que va haver d'ingressar a l'hospital a causa dels cops rebuts, i la seva actual parella a la població de Tremp (Pallars Jussà)

Efe
2 min

LleidaSegons ha informat avui la policia autonòmica, els fets van ocórrer divendres passat, dia 16, a la nit, quan la jove i el seu actual nòvio anaven pel carrer i van ser abordats pels joves detinguts.

Pel que sembla, va ser l'exnòvio de la noia qui es va encarregar de copejar-la, mentre que els altres retenien la seva parella actual per impedir que l'ajudés i també la copejaven. La pallissa que va rebre la jove va ser tan forta que va quedar inconscient i va haver de ser traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona amb la mandíbula trencada, mentre que el seu company també presentava diversos cops, encara que de menor entitat, segons els Mossos.

La policia va detenir aquella mateixa nit els quatre acusats, d'origen marroquí, després que aquests fugissin en direcció a Lleida. Els Mossos van muntar un dispositiu que va permetre localitzar, a l'altura de la localitat de Bellcaire d'Urgell, un cotxe amb quatre joves que coincidien amb la descripció dels agressors.

Els quatre detinguts, d'entre 18 i 25 anys i veïns de Mollerussa (Pla d'Urgell), van passar a disposició del jutge, que va ordenar l'ingrés a la presó de tres d'ells, inclòs l'exnòvio de la víctima, mentre que un quart, que segons els Mossos no havia participat directament en la baralla i s'havia encarregat només de conduir el cotxe, va quedar en llibertat.

Aquests fets han causat una gran commoció a la població de Tremp, on el nòvio actual de la noia agredida és molt conegut. Amb la finalitat de denunciar aquest episodi de violència masclista, el consistori, juntament amb l'Associació de Dones Rosa d'Abril, va organitzar ahir a la tarda una concentració de rebuig que va reunir unes 300 persones, segons ha informat l'Ajuntament.

stats