societat
Societat 09/05/2011

Quatre ferits a la Xina en una aglomeració per comprar l'iPad 2

Un empleat de la botiga d'Apple de Pequín va colpejar amb un pal dos homes i dues dones que es volien saltar la cua. L'allau de gent va provocar el trencament d'un vidre de l'aparador

Redacció
1 min
Un dels homes ferits i l'aparador de la botiga trencat

BarcelonaQuatre persones van resultar ferides i van haver de ser ateses en hospitals de Pequín dissabte passat a causa de les aglomeracions originades pel llançament de l'iPad 2 al país asiàtic.

Segons informa My China Views, un empleat estranger de l'Apple Store de la capital xinesa va sortir a l'exterior de la botiga i va colpejar amb un pal dos homes i dues dones que, suposadament, es volien saltar la llarga cua que s'havia format davant la porta.

Els responsables de la botiga van decidir tancar les portes de l'establiment després que la massa que s'havia concentrat a l'exterior provoqués el trencament d'un dels vidres de l'aparador.

La policia va dispersar la multitud en una acció en la qual no hi va haver detinguts ni cap altre ferit. La botiga va reobrir les portes ahir.

Les aglomeracions a les botigues Apple són una constant a la Xina. La companyia només disposa de 4 franquícies al país asiàtic, que actualment té un cens de més de 1.300 milions d'habitants. El setembre passat alguns usuaris van fer cues de fins a 60 hores per aconseguir la primera versió de l'iPad.

La companyia té la intenció d'ampliar l'oferta comercial a 25 botigues en els propers anys.

stats