SOCIETAT
Societat 03/07/2011

Una nena de dos anys cau d'un desè pis i una veïna l'entoma al vol des del carrer i li salva la vida

Els fets han passat a la ciutat xinesa de Hangzhou. "Em vaig treure les sabates de taló alt i vaig córrer a agafar-la", ha explicat

Redacció
1 min

BarcelonaUna nena xinesa de dos anys ha sobreviscut després de caure des de la finestra d'un desè pis gràcies a la rapidesa d'una veïna que ha vist com es precipitava al buit i l'ha pogut entomar al vol des del carrer i esmorteir la caiguda.

La nena estava en estat crític aquest diumenge, amb una hemorràgia interna i altres lesions no especificades, mentre que la dona s'ha trencat el braç, segons ha informat l'agència de notícies Xinhua en una notícia recollida per The Huffington Post

Els fets han passat a la ciutat de Hangzhou, a l'est del país. La nena, de nom Zhang Fangyu però coneguda pel sobrenom de Niu Niu, estava a càrrec de la seva àvia dissabte a la tarda quan va sortir de l'apartament per fer un encàrrec.

Els veïns van veure Niu Niu penjant de la finestra de l'apartament durant alguns minuts, i quan la nena va caure, una mare de 31 anys, Wu Juping, es "va treure les sabates de taló alt" i va córrer a agafar-la, segons ha explicat ella mateixa.

"Va ser tan ràpid. La vaig veure quan estava a punt de caure i vaig córrer cap allà, i després de desenes de segons va caure", ha explicat.

L'impacte va colpejar Wu, que es va trencar un braç. La nena està en estat crític.

stats