NOVETAT EDITORIAL
Llegim 24/11/2011

ARA Llibres i TV3 publiquen el llibre de l''APM?'

'APM? El circ de la tele' és un recull de les millors frases que han sortit del programa de més èxit de la televisió a Catalunya

Ara
1 min

BarcelonaAquest divendres a les 19 h a la Casa del Llibre del passeig de Gràcia es presenta APM? El circ de la tele, un volum editat per ARA Llibres i TV3. Es tracta d'una obra de Guillem Sans i Fran Doménech, guionistes d'un programa de televisió que té una mitjana de més de 600.000 espectadors. L'APM? supera el 20% de share, i compta amb més de 30.000 seguidors a Twitter i amb 300.000 admiradors a Facebook.

Amb pròleg d'Antoni Bassas –responsable del format APM? a la ràdio–, aquest llibre recull les millors frases que han sortit al llarg de la història del programa. Els que no poden parar de dir "a robar carteras" o "ho haveu vist?" no deixaran escapar l'ocasió de llegir la cartera de sentències que ofereixen les pàgines d'aquest títol. A més, APM? El circ de la tele compta amb les millors imatges que s'han vist en aquesta cita indispensable de les graelles televisives, i es ven amb una samarreta de regal.

stats