ARA Llegim
Llegim 01/06/2012

Els cinquanta anys d'Edicions 62, a l'Ara Llegim d'aquest dissabte

Entrevistem els editors Pilar Beltran i Jordi Cornudella i la directora editorial Ester Pujol. A més, ressenyem el llibre de Michael Damiano sobre Miquel Barceló i parlem amb l'escriptor romanès Norman Manea, etern candidat al premi Nobel

Ara
1 min
Detall del despatx de Josep Maria Castellet, exdirector literari d'Edicions 62

BarcelonaEdicions 62 celebra el 50è aniversari el dia 7 de juny, i ens avancem a la festa –i a la felicitació– amb un reportatge que repassa la història d'una editorial que en mig segle de vida ha publicat més de 5.000 títols amb dos objectius principals: donar a conèixer traduccions de primer nivell d'autors de renom del panorama internacional i construir un catàleg significatiu d'escriptors catalans.

L'Ara Llegim d'aquest dissabte ofereix també una entrevista a l'escriptor romanès Norman Manea, de qui acaba d'aparèixer la traducció castellana de la seva última novel·la, 'La guarida' (Tusquets). A més, ressenyem el llibre de Michael Damiano sobre Miquel Barceló; la traducció catalana de 'Crisi de l'humanisme', assaig indispensable d'E.R. Curtius; l'últim llibre de contes d'Svetislav Basara, 'Peking by night' (Minúscula), i l'interessantíssim llibre de Lorenzo Valla sobre 'La falsa i inventada donació de Constantí' (Adesiara).

stats