Sector editorial
Llegim 26/06/2012

Angle Editorial i Cossetània es fusionen

El nou projecte editorial té per títol 9 Grup Editorial. També s'hi integren els segells en castellà Cuadrilátero de Libros i Lectio Ediciones. El grup publicarà 150 títols anuals, cosa que el convertirà en el segon grup editorial del mercat editorial en llengua catalana

Ara
1 min

BarcelonaAngle Editorial i Cossetània Edicions es fusionen i creen 9 Grup Editorial. Així ho han anunciat els seus responsables, Eudald Tomassa i Jordi Ferrer. També s'integren al grup els segells en castellà Cuadrilátero de Libros i Lectio Ediciones. La voluntat és "enfortir el posicionament en el mercat, crear sinergies i augmentar la potència per assumir projectes de més abast".

La fusió és el fruit d'un procés de col·laboració encetat el 2008 arran dels problemes compartits per la distribució d'Arc de Berà i que va continuar amb la creació d'Edi.cat i Xarxa de Llibres. Continuaran existint tots els segells i Jordi Ferrer n'assumirà la direcció des d'aquest juny.

9 Grup Editorial es converteix en el segon grup editorial pel que fa a títols publicats en català, amb prop de 150 títols anuals (excloent-ne editorials de llibres de text. El volum conjunt de venda a PVP dels segells de 9 Grup Editorial és de 4,5 milions d'euros segons xifres del 2011. El fons editorial suma més de 1.500 títols entre els quatre segells.

stats