Novetat editorial
Llegim 11/11/2011

Cecelia Ahern: "Per desconnectar una estona, els llibres són genials i molt necessaris"

Filla de l'exprimer ministre irlandès, Cecelia Ahern escriu un llibre per any. Ha passat per Barcelona per presentar la setena novel·la, 'El demà comença avui' (Columna).

Ara
1 min
Cecelia Ahern, durant la seva última visita a Barcelona

BARCELONA"Els llibres són importants per a tothom però, en una etapa de la vida on tothom està desorientat com és l’adolescència, es pot aprendre molt de la literatura. A més a més, és molt útil per experimentar un bon entreteniment i una bona evasió de la realitat. No vull dir que s’hagi de fugir de les pressions de la vida i no afrontar-les, però per desconnectar una estona, els llibres són genials i molt necessaris. Ben sovint, quan jo era petita, la meva mare em donava un llibre perquè desconnectés una estona...". Així parla Cecelia Ahern, autora irlandesa que amb només 30 anys ja ha publicat set novel·les.

L'última d'elles és El demà comença avui, publicada a Columna en català. Atenció: la filla del primer ministre irlandès està orgullosa de fer entreteniment, però no accepta entrar al calaix de la chick lit: "Detesto que els meus llibres es relacionin amb això! No hi estic gens d’acord ni em sembla una etiqueta gens encertada, els meus llibres no van en aquesta direcció. Podríem dir que jo escric ficció literària adreçada al gran mercat. La meva literatura va adreçada a tothom i hi apareixen tot tipus de personatges. No m’agraden aquestes etiquetes i estereotips i penso que tots els llibres haurien d'adreçar-se a tot el públic".

stats