ARA Llegim
Llegim 14/07/2013

J.K. Rowling també escriu novel·la negra

El diari britànic 'The telegraph' revela que l'autora de Harry Potter s'amagava rere el pseudònim de Robert Galbraith, que va debutar a l'abril amb 'Cuckoo's calling'

Ara
1 min
J.K. Rowling

BarcelonaA més de publicar recentment 'La vacant imprevista' (Empúries/Salamandra), J.K. Rowling ja ha donat a conèixer una altra ficció per a adults. Ara bé, aquesta dada es desconeixia fins ara, i l'ha fet pública The Telegraph: aquest abril, l'escriptora es va estrenar en la novel·la negra amb 'Cuckoo's calling', si bé va signar el llibre amb el pseudònim de Robert Galbraith.

La novel·la té 450 pàgines i està escrita en un estil que recorda P.D. James i Ruth Rendell. El detectiu de la novel·la, Cormoran Strike, és un veterà de guerra reciclat en detectiu privat que es decideix a investigar la sospitosa mort d'una model. Rowling, que ha confirmat aquest cap de setmana que és Galbraith, ha dit: "M'hauria agradat mantenir aquest secret durant més temps, perquè m'ha agradat molt poder publicar sense cap pressió, només esperant les reaccions dels lectors i de la crítica pel llibre en si mateix".

Fins que no s'ha confirmat com a autora de la novel·la, només se n'havien venut 1.500 exemplars.

stats