ARA Llegim
Llegim 11/04/2012

Un grup de periodistes italians viatja a Barcelona per conèixer Jaume Cabré

La iniciativa compta amb el suport de l'Institut Ramon Llull, que ha organitzat l'expedició dues setmanes abans que 'Jo confesso' sigui publicada en italià al segell Rizzoli

Ara
1 min
'Jo confesso', una novel·la de Jaume Cabré

BarcelonaL'editorial Rizzoli, que publicarà el proper 2 de maig la traducció italiana de 'Jo confesso', de Jaume Cabré, ha organitzat una visita a Barcelona per al següent grup de periodistes italians: Stefania Vitulli ('Il Giornale'), Federica Furino ('Gioia'), Fabio Pedone ('Il Manifesto') i Tommaso Ricci ('Rai 2'). La visita, que tindrà lloc els propers diumenge i dilluns, inclourà una trobada amb Jaume Cabré en un sopar formal de presentació i un seguit d'entrevistes de l'autor a l'Ateneu Barcelonès amb els mateixos periodistes. L'objectiu és que es publiquin les ressenyes i entrevistes coincidint amb la publicació de l'obra esmentada. Aquest viatge compta amb el suport de l'Institut Ramon Llull en els seus ajuts a la promoció internacional de la literatura catalana.

Rizzoli és un segell pertanyent a RCS Libri, grup editorial de prestigi amb una forta presència internacional, a través de diferents editorials, a França, els Estats Units i Portugal. Jaume Cabré ja és conegut al mercat literari italià, on anteriorment ha publicat 'Les veus del Pamano' (2007), 'Senyoria' (2009) i 'L'ombra de l'eunuc' (2010), totes elles a La Nuova Frontiera.

stats