NOVETAT EDITORIAL
Llegim 23/11/2011

L''Autobiografia no autoritzada' de Julian Assange arriba en català de la mà d'Ara Llibres

El director de Wikileaks va començar a treballar en aquest llibre durant la tempesta d'acusacions que li van ploure a finals de l'any passat

Ara
1 min
Desconstruint Julian Assange

BarcelonaAquest dijous, Ara Llibres porta als taulells de novetats de les llibreries l'Autobiografia no autoritzada de Julian Assange en català, poc després de la seva publicació en anglès. En aquest obra, el director de Wikileaks parla de la seva feina a l'organització i també de la seva evolució moral i política. Recorre els anys d'infància a Austràlia i fa recompte dels viatges per Europa, Àsia i Àfrica. El periple desembarca en l'actualitat, i descriu fil per randa tots els seus problemes amb la justícia.

L'any 2010, Assange va ser elegit Personatge de l'Any pels lectors de la revista Time, i va rebre el Premi per la Pau de Sydney. I Wikileaks va ser nominada al premi Nobel de la pau el febrer del 2011, després d'haver publicat tres de les filtracions més importants d'informació classificada de la història: els diaris de guerra de l'Afganistan, els diraris de guerra de l'Iraq i Cablegate. Aquests fets van despertar la fúria dels polítics americans. Va començar a escriure la seva autobiografia quan les denúncies van començar a caure-li a l'esquena.

stats