ARA Llegim
Llegim 29/05/2012

Móra d'Ebre celebra aquest cap de setmana la Fira Litterarum, el gran referent dels espectacles literaris a Catalunya

Entre els espectacles destacats hi ha 'Una música de cavalls negres' –sobre un text d'Albert Roig–, 'Mestres i amics', d'Ivette Nadal, 'Canta J. V. Foix', de Gertrudis, i 'Sagarra dit per Rosa Maria Sardà'

Ara
1 min

BarcelonaMóra d'Ebre, capital de la Ribera d'Ebre, serà aquest cap de setmana el gran aparador de la literatura catalana. Ho serà perquè hi coincideixen dos esdeveniments de pes. D'una banda la 9a Fira del Llibre Ebrenc, un certamen que segons els seus organitzadors ha sigut una eina cabdal per revitalitzar el sector literari de la comarca en els darrers anys; i de l'altra, la 5a edició de Litterarum, la fira d'espectacles literaris més important del país, que busca consolidar un sector en plena expansió. Malgrat la crisi econòmica ambdues cites creixeran enguany gràcies a l'aportació econòmica d'un bon nombre d'empreses i a la professionalització de la seva gestió.

Entre els espectacles destacats de l'edició del Litterarum d'enguany hi ha 'Una música de cavalls negres' –sobre un text d'Albert Roig–, 'Mestres i amics', d'Ivette Nadal, 'Canta J. V. Foix', de Gertrudis, i 'Sagarra dit per Rosa Maria Sardà'.

stats