Fires literàries
Llegim 03/06/2012

Litterarum clou la seva 5a edició amb xifres rècord

La Fira d'Espectacles Literaris de Móra d'Ebre creix un 20% en programadors inscrits i arriba als 1.500 assistents durant tot el cap de setmana

Ara
1 min

BarcelonaLitterarum, Fira d'Espectacles literaris de Móra d'Ebre, tanca diumenge 3 de juny creixent en número de programadors i assistents. Més de 60 programadors inscrits que han assistit als 18 espectacles durant 3 dies carregats de literatura i arts escèniques. Els professionals, programadors públics i privats de teatres, auditoris i biblioteques han treballat de valent, visualitzant i escoltant la pràctica totalitat de les actuacions programades.

Pel que fa a públic general, Litterarum i la 9a Fira del Llibre Ebrenc han mantingut, tot i la crisi, el miler i mig d'assistents a les actuacions desenvolupades a la carpa firal, a les presentacions de llibres, als estands i als espectacles programats al teatre.

L'organització valora molt positivament el resultat global de la 5a edició de Litterarum i de la 9a Fira del Llibre Ebrenc, especialment l'àmbit dels programadors i en la qualitat artística de les propostes peresentades. En paraules d'Albert Pujol, director de Litterarum: "Enguany Litterarum ha consolidat la seva àrea professional gràcies a activitats com la Llotja d'Espectacles literaris i la Jornada d'Espectacles per a biblioteques i espais petits. El següent repte és seguir lluitant perquè la literatura catalana posada a escena arribi encara més als ciutadans de les Terres de l'Ebre i de tota Catalunya".

Ahir, el públic va poder gaudir de propostes tan diverses com Rosa M. Sardà interpretant textos de Josep M. de Sagarra, Gertrudis fent rumba sobre JV Foix, Imma Colomer recitant textos de Pere Calders i la suau veu de la Ivette Nadal musicant textos de Sunyol i Casasses. El plats forts del divendres van ser Carme Pla i el seu espectacle de Calders i Sílvia Bel, Jordi Gaspar i Mònica Van Campen en un recital poètic de l'Albert Roig.

stats